Living colours

Landelijke badkamers

Warme houttinten komen veel terug in landelijke badkamers. Gebroken natuursteen of rock- panelen zijn een prachtige aanvulling op het warme hout. In deze stijl badkamers zie je veel natuurlijke materialen en vormen terugkeren.
“Gebroken natuursteen is een prachtige aanvulling op warm hout”

Ambitie wordt werkelijkheid

Landelijk genieten. Warme tinten en living colours

In onze landelijke badkamers zie je veel natuursteen terug. We creëren een landelijke badkamerstijl vooral door het toepassen van natuurlijke materialen in meubels en tegels. De ultieme landelijke sfeer komt nog beter naar voren door zogenaamde living colours. Moderne kranen die in living colours zijn uitgevoerd, blijven in kleur verouderen. In landelijke badkamers werken we veel met dikke wastafelbladen. De kleur en het materiaal van deze bladen keren terug in de douche. In een landelijke badkamer verwerken we veel aardetinten, zoals zandkleurig marmer.

Unieke ontwerpen

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Landelijk

Luxe wellness badkamer met nis in Hoevelaken

Landelijk

Badkamer in project ‘Verborgen Tuinen

Landelijk

Hongaarse punt

Landelijk

Een landelijke tint

Landelijk

Badkamer met landelijke uitstraling

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Van informatie tot inspiratie

Ontdek de wereld van luxe badkamers

Unieke badkamer tegels

De mooiste badkamer creëer je met unieke en alternatieve badkamertegels

Ben je op zoek naar unieke en alternatieve badkamertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek ons
De juiste kleuren voor je badkamer eerste kamer badkamers 2

Hoe kies je de juiste kleur voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Je kiest hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een badkamerstijl die je

Inspiratie voor de indeling van een rechthoekige badkamer

Rechthoekige badkamers komen heel vaak voor. Het is de meest gangbare vorm voor een badkamerruimte. Het is dus niet vreemd
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.