Exclusieve tegels

Houtlook tegels

Houtgebruik is een steeds vaker geziene trend in een badkamerontwerp. Hout is natuurlijk en heeft een rustige uitstraling. Hout is al langere tijd aanwezig in badkamers. Je zag het vooral terug in badkamermeubels en in badkamerkasten. Tegenwoordig zie je ook veel hout terug aan wanden en op vloeren.

"Tegenwoordig bestaan er prachtige houtlook tegels van keramiek"

Nieuwe mogelijkheden

Combineer fantastische eigenschappen

Echt hout is bijna onmogelijk om te plaatsen in een douchecabine of op een badkamervloer. Tegenwoordig bestaan er prachtige houtlook-planken en houtlook tegels van keramiek. Met een houtlook keramische tegel, die bijna niet van echt hout te onderscheiden is, combineer je twee fantastische items. Enerzijds de prachtige, rustige en natuurlijke look van hout. Anderzijds de hygiëne, kracht en watervastheid van een tegel.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.