DEK Ceramics is het eigen tegellabel van De Eerste Kamer. Van klein tot groot, mat tot glanzend en van unikleur tot levende print; het assortiment is ruim genoeg om de perfecte tegel voor je droombadkamer te vinden.

Laatste trends

De showroom van DEK Ceramics blijft constant vernieuwen met de laatste trends. Meerdere keren per jaar bezoeken we beurzen om de laatste trends op badkamergebied in de gaten te houden. Hierna ontwikkelen we onze eigen tegels in verschillende designs en formaten. De productie laten we uitvoeren door kleine Italiaanse ateliers en grote A fabrikanten. Door de nauwe samenwerking met onze fabrikanten zijn we in staat om de nieuwe trends voor te blijven. Zo blijft ons assortiment het hele jaar door vernieuwen met nieuwe tegeldesigns die nergens anders te vinden zijn.

Duurzaamheid

Zowel de materialen als de fabrikanten worden geselecteerd op verschillende kwaliteits- en milieu eisen. Zo kunnen we verzekeren dat we alleen de beste producten in ons assortiment opnemen. Omdat we het belangrijk vinden om een zo klein mogelijke footprint achter te laten, laten we uitsluitend in Europa produceren. Bijkomend voordeel hiervan is, is dat er een nauwe samenwerking mogelijk is. Met sommige warme contacten hebben we al meer dan 12 jaar een goede samenwerking.

Maak nu een afspraak