Sfeer en rust

Japandi badkamers

In de Japandi badkamerstijl zien we dat er veel gebruik wordt gemaakt van verticaal hout op zowel meubels als wanden. Het kleurgebruik is over het algemeen licht. Waarbij vooral lichte houtsoorten worden toegepast.
“Vaak wordt gekozen voor ton sur ton”

Ambitie wordt werkelijkheid

Samenkomen van Deens en Japans design. Sfeer en rust.

Lichte houtkleuren worden in Japandi badkamers afgewisseld met tegels in een rustige kleurstelling. De kranen in een Japandi badkamer zijn vaak uitgevoerd in geborsteld messing of RVS. De kleuren die passen bij Japandi zijn niet uitgesproken. Vaak wordt gekozen voor ton sur ton: een hoofdkleur in verschillende tinten. De kranen zijn uitgevoerd in ton sur ton en vallen daardoor rustig in de ruimte. In Japandi badkamers zie je altijd inbouwmeubels terug. Zo komen we Vola, Hothbath en meubels van DEK-Design regelmatig tegen. DEK-Ceramics tegels maken een Japandi badkamer tot het perfecte plaatje.

Unieke ontwerpeN

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Japandi

Luxe Japandi badkamer in Leusden

Japandi

Japandi badkamer met uniek lijnenspel en vrijstaand bad in Arnhem

Luxe

Luxe badkamer in Empel

Luxe

Moderne luxe badkamers Leusden

Luxe

Modern Luxury

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Van informatie tot inspiratie

Ontdek de wereld van luxe badkamers

Unieke badkamer tegels

De mooiste badkamer creëer je met unieke en alternatieve badkamertegels

Ben je op zoek naar unieke en alternatieve badkamertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek ons
De juiste kleuren voor je badkamer eerste kamer badkamers 2

Hoe kies je de juiste kleur voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Je kiest hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een badkamerstijl die je

Inspiratie voor de indeling van een rechthoekige badkamer

Rechthoekige badkamers komen heel vaak voor. Het is de meest gangbare vorm voor een badkamerruimte. Het is dus niet vreemd
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.