Sfeer en rust

Japandi badkamers

In de Japandi badkamerstijl zien we dat er veel gebruik wordt gemaakt van verticaal hout op zowel meubels als wanden. Het kleurgebruik is over het algemeen licht. Waarbij vooral lichte houtsoorten worden toegepast.
“Vaak wordt gekozen voor ton sur ton”

Ambitie wordt werkelijkheid

Samenkomen van Deens en Japans design. Sfeer en rust.

Lichte houtkleuren worden in Japandi badkamers afgewisseld met tegels in een rustige kleurstelling. De kranen in een Japandi badkamer zijn vaak uitgevoerd in geborsteld messing of RVS. De kleuren die passen bij Japandi zijn niet uitgesproken. Vaak wordt gekozen voor ton sur ton: een hoofdkleur in verschillende tinten. De kranen zijn uitgevoerd in ton sur ton en vallen daardoor rustig in de ruimte. In Japandi badkamers zie je altijd inbouwmeubels terug. Zo komen we Vola, Hothbath en meubels van DEK-Design regelmatig tegen. DEK-Ceramics tegels maken een Japandi badkamer tot het perfecte plaatje.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.