Badkamer ontwerpen

De badkamerontwerpen van De Eerste Kamer komen tot stand tijdens een persoonlijke afspraak. Na de klantwensen te hebben geïnventariseerd, gaan we de badkamer ontwerpen en op zoek naar de mooiste indeling. Het persoonlijk badkamerontwerp wordt in 3-D gepresenteerd. Door de badkamer vanuit alle invalshoeken goed te bekijken, krijgt de klant direct een realistisch beeld van de toekomstige badkamer. Hierdoor ontstaat het juiste gevoel bij de keuze van de indeling, kleurstelling en materialen.

Specifieke aandacht voor de ruimte

Elke badkamerruimte vraagt om specifieke aandacht. De bewegingsruimte moet optimaal zijn. In grote badkamers passen we veel maatwerk oplossingen toe zodat de verhoudingen kloppen en de badkamer een sfeervolle uitstraling krijgt.

Inspirerende badkamerontwerpen

Om badkamer inspiratie op te doen, kunt u op deze pagina een groot aantal badkamerontwerpen bekijken. U zult moderne badkamers, exclusieve badkamers, landelijke badkamers en design badkamers ontdekken. In deze badkamerontwerpen zijn wastafels, toiletten, baden en kranen verwerkt van gerenommeerde merken zoals Villeroy & Boch, Sphinx, Cleopatra, Hansgrohe en Vola.