Uw toekomstige badkamer in beeld

Badkamer ontwerpen

Het ontwerpen van uw ideale badkamer verdient een persoonlijke en nauwkeurige aanpak. Samen brengen we uw wensen in kaart en zoeken we naar de perfecte indeling voor uw badkamer. We tekenen een functioneel badkamer ontwerp met elementen die uw unieke stijl benadrukken.

Door uw badkamer in 3D te visualiseren, bieden we een realistisch beeld van hoe uw toekomstige badkamer eruitziet. Zo kijkt u met vertrouwen uit naar de keuzes voor materialen en kleurstelling.

Presentatie van badkamer ontwerp in 3d
“Met een 3d badkamer ontwerp krijgt u een realistische visualisatie van uw nieuwe badkamer”
3D badkamer ontwerp

Dromen visualiseren, realiteit creëren

Badkamer ontwerp specialisten

Onze deskundige badkamer ontwerpers maken gebruik van geavanceerde 3D ontwerp tools om uw droombadkamer tot leven te brengen. Met deze technologie kunnen we nauwkeurige renders maken die een realistische visualisatie van uw toekomstige badkamer bieden, inclusief persoonlijke accenten en details. 

Deze visualisatie helpt u de potentie van de ruimte en het interieur te zien. Bijvoorbeeld bij het selecteren van uw vrijstaande bad tot het bepalen van de ideale locatie voor een dubbele douche of een bad op verhoging.

Elke centimeter perfect benut

Badkamer indeling

We harmoniseren uw wensen met de ruimtelijke mogelijkheden. Of u nu droomt van een en suite badkamer, een accentwand van tegels in een uniek legpatroon of een compacte ruimte met een dubbele douche; we zorgen ervoor dat elke centimeter optimaal wordt benut.

Het eindresultaat is een badkamer indeling die niet alleen aan uw wensen voldoet, maar ook een oase van rust en comfort biedt.

Van inspiratie tot realisatie

Inspirerende badkamer ontwerpen

Hier vindt u een reeks inspirerende badkamer ontwerpen. Dit stelt u in staat het eindresultaat te zien. Van moderne tot exclusieve en industriële badkamers; elk ontwerp benadrukt onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek.

Luxe

Luxe Badkamers: Comfort voor het Hele Gezin

Luxe

Luxe badkamer in Empel

Luxe

Landelijke en luxe badkamers in Purmerend

Luxe

Moderne luxe badkamers Leusden

Luxe

Modern Luxury

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Laat u inspireren

Ontdek uw badkamer stijl

Unieke badkamer tegels

De mooiste badkamer creëer je met unieke en alternatieve badkamertegels

Ben je op zoek naar unieke en alternatieve badkamertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek ons
De juiste kleuren voor je badkamer eerste kamer badkamers 2

Hoe kies je de juiste kleur voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Je kiest hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een badkamerstijl die je

Inspiratie voor de indeling van een rechthoekige badkamer

Rechthoekige badkamers komen heel vaak voor. Het is de meest gangbare vorm voor een badkamerruimte. Het is dus niet vreemd

Maak een ontwerp afspraak

Wilt u de eerste stap naar uw droombadkamer zetten? Maak dan een ontwerp afspraak in onze badkamer showroom in Hoevelaken. Hier kunt u persoonlijk ervaren hoe we uw visie vertalen naar een concrete badkamer indeling. 

Ons team staat klaar om u te begeleiden door het proces, van de eerste schets tot de badkamer realisatie. Kom gerust langs en ontdek hoe De Eerste Kamer Badkamers uw wensen kan vervullen.