Verfrissend en stoer

JEE-O

JEE-O is verfrissend, uniek, extravert, stoer en ambitieus. Het van oorsprong Nederlandse merk JEE-O is inmiddels wereldwijd bekend. De exclusieve collecties bestaan uit kranen, baden, waskommen, toiletten en accessoires.

Extravert en ambitieus

Prachtige collecties van internationale designers

Om de mooiste collecties tot stand te brengen, werkt JEE-O samen met designers van over de hele wereld. De luxe douches en kranen zijn gemaakt van hoogwaardig rvs. De baden en waskommen zijn gemaakt van DADOquartz.

“Uniek, verfrissend, extravert, stoer en ambitieus”

Jee-o

Verfrissend en duurzaam

Het design is gebaseerd op vrijstaande elementen. De materialen zijn sterk en duurzaam. Ze behoeven weinig onderhoud en blijven jarenlang mooi en functioneel.
De kranen van JEE-O passen uitstekend in een strakke badkamer. De ontwerpen zijn stoer en hebben een industriële uitstraling.

Een strakke zwarte JEE-O kraan uit de SOHO collectie combineert prachtig met een wit vrijstaand bad in een matte uitvoering. Benieuwd naar alle JEE-O collecties? Laat je in onze luxe badkamer showroom inspireren door dit stoere Nederlandse design-merk.

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Luxe

Luxe Badkamers: Comfort voor het Hele Gezin

Hotel Chique

Een tijdloze luxe badkamer als stijlvolle eyecatcher

Klein

Harmonieus Design: Stijlvolle Badkamer en Toiletruimte met Warme Uitstraling

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.