Na het maken van een afspraak gaan wij met u in gesprek. We bespreken uw wensen en mogelijkheden in de beschikbare ruimte(s). U zult zich verbazen over het scala aan opties en de vrijheid die u hebt om uw badkamer naar eigen inzicht in te richten. Een badkamer is een investering voor jaren en daarom begrijpen wij dat alleen het beste goed genoeg is. Onze medewerkers zijn er dan ook in gespecialiseerd u een gedegen advies te geven op basis van uw eigen ideeën en wensen.

Eem gestructureerde werkwijze

Dankzij grote kennis van materialen en onze unieke 3D-ontwerptechnieken kunnen wij u foto realistische concepten presenteren die u een gedetailleerd beeld geven van het ontwerp. Op deze manier kunt u alvast een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer. Een groot voordeel is dat elke vierkante centimeter naar eigen inzicht kan worden ingericht. Hierdoor bent u niet gebonden aan standaardontwerpen, maar kunnen wij een badkamer construeren die volledig aansluit op uw ideeën.

Voor een voorbeeld van de diverse ontwerpen die wij hebben uitgevoerd, kunt u kijken onder het tabblad badkamerontwerpen.

De presentatie van de tekening en de offerte

Dan volgt een tweede gesprek waarin wij u de offerte en de tekeningen presenteren. Ook zullen we nogmaals bespreken in hoeverre het concept beantwoordt aan uw verlangens en eisen, voor we overgaan tot de daadwerkelijke voorbereidingen voor de plaatsing. Onze werkwijze is helder en gestructureerd. Zodat de badkamer installatie goed zal verlopen.