Werkwijze

Elke badkamer van De Eerste Kamer is uniek. Van het benaderen van een badkamerstijl die bij jou past, tot het vinden van de perfecte kraan: we doen er alles aan om een unieke badkamer te creëren. Bij De Eerste Kamer luisteren we graag naar jouw wensen. Toch vinden we het ook belangrijk dat jij een badkamerstijl ervaart. Loop rond in onze showroom en ervaar eindeloze mogelijkheden.

Werkwijze 1

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen. Vervolgens laten wij zien welke mogelijkheden er zijn. 

Wij adviseren en opperen ideeën. We bespreken van alles: kleurpaletten, materiaalsoorten, tegels en indeling. Misschien nog wel belangrijker: we laten verschillende opties en materiaalsoorten zien in onze showroom. Zo krijgt een eerste idee al veel meer vorm. Natuurlijk is het ook fijn om te weten waar je aan toe bent. 

Tijdens dit gesprek geven we een prijsindicatie. Ligt alles in de lijn der verwachting? Dan maken we een heldere offerte.
Deze offerte versturen we per mail, uiteraard voor aanvang van een tweede afspraak.

Werkwijze 2

Stap 2

Het badkamer ontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.

Zo wordt een nieuwe badkamer visueel. We creëren en ontwerpen volledig op maat. We zijn dan ook niet gebonden aan standaard afmetingen, kleuren of materialen. Het concept wordt steeds meer werkelijkheid. De tekeningen tonen natuurgetrouw een prachtige nieuwe badkamer.

Werkwijze 3

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet. We passen het ontwerp aan waar nodig. 

Wanneer jij tevreden bent met het volledige ontwerp, geef je ons de opdracht om voor je aan de slag te gaan. Ben je er nog niet uit, of twijfel je of de badkamerstijl bij jou past? Dan plannen wij graag een nieuwe afspraak in. Wanneer jij akkoord geeft op het ontwerp en op de opdracht, tekenen wij jouw nieuwe badkamer uit in een uitgebreide 3D-tekening.

Werkwijze 4

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen. Dat doen we tot in de kleinste details. 

We bestellen alle materialen en verzamelen de volledige bestelling in ons eigen magazijn. De complete bestelling leveren we vervolgens zelf uit. Een uitgebreide technische tekening is nodig bij de realisatie van de badkamer. Aannemers en installateurs zijn heel blij met onze tekeningen. Juist omdat alles tot in detail is uitgewerkt, is het voor een aannemer prettig om een badkamer van De Eerste Kamer te plaatsen. 

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.