Custom made

Maatwerk

Bij De Eerste Kamer bieden wij de mogelijkheid om een badkamermeubel op maat te ontwerpen en vervolgens te leveren. Door onze maatwerkoplossingen ontwikkelen wij badkamermeubels die perfect passen in iedere ruimte. Een exclusief badkamermeubel sluit daardoor naadloos aan op elke badkamerstijl.

Door maatwerk is elk badkamermeubel uniek

Een ontwerp van een exclusief badkamermeubel wordt vervolgens werkelijkheid doordat het wordt gemaakt door een van onze meubelmakers.

De materialen die zij gebruiken zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo bieden wij duurzame en kwaliteitsvolle badkamermeubels die passen in iedere luxe badkamer.

Het contact tussen De Eerste Kamer en onze vaste meubelmakers is erg goed. Tijdens het productieproces houden zij ons regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Door deze prettige samenwerking weten wij zeker dat elk meubel volgens kwaliteitseisen wordt afgeleverd. Op zoek naar een badkamermeubel op maat? Maak een afspraak met één van onze badkamerontwerpers.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.