Interieur

Verwarming

Een badkamer wordt er niet aangenamer op als de ruimte koud is. Goede verwarming is dan ook essentieel. Koude, natte handdoeken en een ijskoude vloer zijn uitermate onprettig. Het zorgt niet alleen voor een onbehaaglijk gevoel, maar kan op den duur ook vochtplekken of zelfs schimmel veroorzaken. Gelukkig is een ouderwetse cv, allang verleden tijd. En vullen verwarming en design elkaar ontzettend goed aan.

Comfortabel en strak

Hoogwaardig Design en pure comfort

Als het aankomt op het verwarmen van een badkamer is er veel mogelijk. Indien de ruimte het technisch toelaat, wordt vaak gekozen voor vloerverwarming. Om ook handdoeken goed te drogen, kiezen de meeste mensen voor een warme aanvulling via een designradiator. Benieuwd naar alle opties voor verwarming van de badkamer? Kom langs en bekijk de eindeloze mogelijkheden.
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.