Interieur

Badkamer behang

Behang met motieven, fotobehang en heel veel verschillende kleuren: badkamer behang is populairder dan ooit. De badkamer ontwerpers van De Eerste Kamer, verwerken graag behang in luxe badkamers. Behang geeft onze exclusieve ontwerpen nog meer sfeer.

Sfeervol en ultiem trendy

Indrukwekkende prints en kleuren

Behang in een badkamer heeft veel voordelen. Misschien wel het grootste voordeel: behang is verkrijgbaar in vele kleuren en structuren. De keuze in kleuren is dus gigantisch. Vinylbehang is daarnaast prima af te nemen met een natte doek. Vochtige ruimtes vormen geen bedreiging meer voor behang.

Voor ons is behang een geweldig product om mee te werken in een badkamer. In vrijwel iedere stijl badkamer is het toepasbaar: van landelijk tot hotel chique. Behang leent zich daarnaast uitstekend om constant mee te bewegen met de laatste modetrends. Voor het vervangen van een behangen muur, is geen sloop en breekwerk nodig. Een kleur is door een schilder of behanger binnen mum van tijd aangepast. Dat maakt behang heel flexibel in een badkamer.

Wij zijn dus groot voorstander van behang. Wel vinden wij de kwaliteit die wij leveren in al onze producten belangrijk. Daarom adviseren wij om enkel wanden achter een badkamermeubel, vrijstaand bad of in de verkeersruimtes te behangen. In de douche, of op plekken in de badkamer waar intensief gereinigd wordt, raden wij geen behang aan. Vraag ons om advies, dan helpen wij je verder met de ultieme mix tussen luxe tegels en prachtig behang.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.