Nederlands design

Hotbath

Het Nederlandse merk Hotbath doet er alles aan om een badkamerkraan optimaal te ontwerpen. Zo wordt veel energie gestoken in de techniek en het gebruiksgemak van de kranen.

Het perfecte gebruiksgemak

Een hoogwaardige kranenlijn voor iedere badkamer

Hotbath kiest ervoor om de productie van kranen enkel in Italië uit te voeren. Volgens Hotbath heeft Italië de beste specialisten in het vak. Voor elke badkamerstijl is een kranenlijn van Hotbath te vinden. De rechthoekige designs uit de Bloke serie, passen uitstekend in een moderne badkamer. Verfijning en minimalisme zijn terug te vinden in de Laddy kraan. En ook luxere lijnen zijn goed vertegenwoordigd bij Hotbath.

“Optimale techniek in ontwerp en productie”

Hotbath

Kranenlijn voor iedere badkamer

De kranen van Hotbath zijn uitgevoerd in series. Waardoor je niet alleen een bad, maar ook de douche en de wastafel kunt uitrusten met een kraan in dezelfde stijl. Benieuwd naar alle kranenlijnen van Hotbath? Kom langs in onze luxe badkamer showroom en ervaar de schoonheid en kracht van een Hotbath kraan.

Projecten

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.