Interieur

Douches

Een luxe inloopdouche in een moderne stijl, is een gewenst item in bijna iedere badkamer. Een luxe douche of een design douche mag in het huidige tijdsbeeld steeds meer opvallen. Zo zijn er doucheoplossingen waarmee douchen met twee personen geen belemmering meer is.

Onderscheidend en luxe

Hoogwaardige doucheoplossingen

Of je nu kiest voor een strakke moderne douche, of voor een regendouche in landelijke stijl: we denken graag met je mee. Wij zorgen ervoor dat jouw luxe design douche of een moderne douche, in een kleinere badkamerruimte, perfect aansluit op jouw wensen.

Over elk detail denken we na. Zo is een douche niet alleen een praktisch en noodzakelijk item in een badkamer. Een luxe douche zorgt net als een bad voor een ultiem ontspanningsmoment.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.