Ultieme ontspanning

Wellness badkamers

Wellness badkamers zorgen voor de perfecte combinatie tussen ontspanning en verwennerij. Stomen en tegelijkertijd ontspannen in een heerlijke cabine die plaats biedt voor twee personen? Het is absoluut mogelijk!
“Op het gebied van wellness zijn wij uniek”

Ambitie wordt werkelijkheid

Het ontspannen gevoel van een wellnessvakantie in eigen huis.

Bubbelbaden, sauna’s en stoombaden: termen die perfect aansluiten bij een wellnessbehandeling. Bij De Eerste Kamer zijn we ook op het gebied van wellness uniek. Een vrijstaand bad met de geur van aroma en rustige klanken op de achtergrond, bieden de ultieme ontspanning.

Een stoomcabine wordt vaak onderschat: de ruimte is namelijk multifunctioneel. Je kunt hem zowel gebruiken om te stomen als om te douchen. De Hi Flo kranen van Gessi komen we veel tegen in wellness badkamers. Ze zorgen voor de ideale waterstroom tijdens het koude afdouchen.

Een wellness badkamer ontwerpen wij met de gedachte in ons achterhoofd dat iemand langere tijd in een badkamer verblijft. Een infraroodsauna of traditionele sauna wordt meestal niet vergeten in een ontwerp. Het inbouwen van een sauna op maat, wordt gerealiseerd door een gewenste partij van onze klant.

Unieke ontwerpen

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.