Een complete badkamer met karakter

Een badkamer is niet zomaar een plek in een woning. Het is de eerste kamer in een huis waar jij je in de ochtend opfrist. De plek waar een nieuwe dag begint. Het is ook de ruimte waar je ontspant na een lange werkdag en waar je opwarmt of afkoelt tijdens koude en warme seizoenen. Een badkamer is belangrijk. Hij verdient aandacht, tijd en een eigen karakter.

De badkamerontwerpers van De Eerste Kamer, ontwerpen en creëren complete droombadkamers. Stuk voor stuk uniek en met een eigen karakter. In elk ontwerp komen de wensen van de klant en de hoogste kwaliteit aan meubels, tegels en sanitair samen. Aan elk detail wordt aandacht besteed.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Een eigen droombadkamer

Al een badkamerstijl gevonden die eruit springt? Wij denken graag mee. Een volledige badkamer realiseren is namelijk niet niks en het aanbod aan badkamers is groot. Daarom helpen wij graag met het realiseren van een complete badkamer. We denken met je mee over kleurcombinaties, materialen en tegels. Uiteindelijk creëren we een ontwerp dat voldoet aan al jouw wensen.

Hoogwaardige materialen voor elk detail

Kwaliteit is voor ons belangrijk. Een nieuwe badkamer is een investering waar je nog vele jaren van wilt genieten. Daarom vinden wij hoogwaardige materialen van goede kwaliteit een absolute must. Dat geldt niet alleen voor meubels, maar ook voor tegels, kranen, sanitair en badkamermeubels.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.