Exclusieve tegels

Wandtegels

Wandtegels maken de sfeer van je badkamer af. Het mooie is dat je met wandtegels tegenwoordig alle kanten op kunt. Van houtlook, tot marmer of marmerlook: er is van alles mogelijk. Ga je liever voor klassiek wit, met details in mozaïek? Of kies je er juist voor om de vloertegels door te trekken naar de wanden? Er is zoveel mogelijk. Jij bepaalt wat je het mooiste vindt.

"Wandtegels maken de sfeer van je badkamer af"

Optische ruimte

Hoogwaardig en exclusief

Een kleine badkamer kan groter aanvoelen door met grote wandtegels te werken en deze tegels door te laten lopen in de vloer. We helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw droombadkamer. In onze unieke ontwerpen nemen we de tijd om te bespreken welke wandtegel het beste bij jou past.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.