Ontwerpkunst en comfort

Design badkamers

Een design badkamer kenmerkt zich door rustig lijnenspel. Vaak zijn badkamermeubels, sanitair, design-kranen en design-radiatoren in een design badkamer perfect op elkaar afgestemd. Een design badkamer is alles behalve saai. Opvallende kleuren en bijzondere vormen passen uitstekend in een design badkamer.
“Wij ontwerpen hoogwaardige moderne badkamers met een strak lijnenspel”

Design in kranen en meubels

Design en gebruiksgemak gaan goed samen. Onze badkamerontwerpers zien het als een grote uitdaging om iedere keer weer een bijzonder geheel op te leveren. Ze spelen met kleuren, meubels, tegels en kranen. Een strak losstaand bad komt vaak nog mooier tot zijn recht met een indrukwekkende kraan.

Design merken

Bij De Eerste Kamer werken we met verschillende designmerken. Stuk voor stuk topmerken om een droombadkamer mee te realiseren. Benieuwd naar de design badkamers die wij eerder ontwierpen? Bekijk ze hier.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.