Wellness

Spa baden

Whirlpoolbaden of bubbelbaden bieden het ultieme wellness gevoel. Bubbels en waterjets zorgen ervoor dat je spieren ontspannen. De waterstralen en bubbels werken ontspannend, ook zorgen ze door de massage voor een betere bloedcirculatie.

Beleef wellness thuis

Bubbelbaden met aroma therapie

Bubbelbaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Op zoek naar iets anders dan een whirlpool, maar wel het ultieme spa gevoel ervaren? Een aromabad past dan misschien goed in jouw wellness badkamer. Whirlpoolbaden zijn verkrijgbaar ook verkrijgbaar voor twee personen. Op zoek naar de ultieme wellness ervaring voor thuis? We voorzien je graag van uitgebreide informatie over de verschillende mogelijkheden.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.