Krachtig en strak

VOLA

VOLA kranen: Deens design voor een bewust leven. Het design van VOLA kranen is krachtig en strak. Het van oorsprong Deense familiebedrijf bedacht en ontwikkelde jaren geleden een kraan waarbij de technische delen zijn weggewerkt in de muur. Nu beter bekend als een inbouwkraan.

Duurzaam produceren

Hoogwaardige kranen van staal en koper

De kranen van VOLA worden nog altijd in Denemarken gemaakt. De kwaliteit van deze kranen is hoog. Het merk vindt het belangrijk om duurzaam te produceren. Al het afval dat ontstaat tijdens de productie wordt teruggevorderd en gerecycled. De kranen van VOLA zijn gemaakt van hoogwaardig staal en koper. Totaal niet saai, want dit design-merk bewijst alle kanten op te kunnen met deze materialen.

“Deens design met oog voor detail”

VOLA

Kranen komen tot leven

De afwerking van de kranen is prachtig en veelzijdig. De kranen zijn onder andere verkrijgbaar in geborsteld staal, massief koper, gepolijst staal in vele kleuren, geborsteld chroom en massief messing. Keuze genoeg dus!

Een kraan van VOLA komt tot leven als je hem ziet en aanraakt. Kom langs in onze luxe badkamer showroom om de kranen van VOLA te ervaren.

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Luxe

En suite badkamer in jaren ’30 woning in Doetinchem

Luxe

Luxe beige badkamer met gestucte muren in Bunschoten-Spakenburg

Japandi

Japandi stijl badkamer met half vrijstaand bad

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.