Kracht en authenticiteit

Klassieke badkamers

Een klassieke badkamer is volgens ons geen badkamer waar de focus ligt op kleine romantische elementen. Vaak wordt gedacht dat een klassieke badkamer is voorzien van een bad met krulpootjes. Onze badkamerontwerpers gaan verder dan enkel het toevoegen van een klassiek element.
“Zelfs in een klassieke badkamer werken wij met moderne elementen”

Ambitie wordt werkelijkheid

Klassiek perfectionisme in tijdloze klasse

Een klassieke badkamer is volgens ons volmaakt, als alle elementen samensmelten in een omgeving. We laten de klassiek badkamer voor zichzelf spreken. Dat doen we door de schoonheid van een ruimte niet los te laten.

Zo creëren we een badkamer ensuite waarin originele elementen van de woning bewaard blijven. Originele houten balken in combinatie met een wit bad in een matte uitvoering, passen uitstekend in een klassieke badkamer. Denk aan klassieke elementen, zoals een muur met afgebrokkelde stenen. Wij behouden het originele gevoel door het in tact te laten. Een dergelijke muur komt nog mooier tot zijn recht als er een warm eikenhouten badkamermeubel voor wordt geplaatst.

We creëren ook in een klassieke badkamer met moderne elementen en laten een strak gevoel terugkomen in baden, douches en badkamermeubels. De klassieke authenticiteit laten we terugkomen in grote marmerlook tegels of verticale metro-tegels.

De kranen van Gessi passen perfect in het karakter van een klassieke badkamer. Je ziet ze dan ook regelmatig terug in een klassiek badkamerontwerp van De Eerste Kamer.

Unieke ontwerpen

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Klassiek

Prachtige masterbadkamer en kinderbadkamer in Blaricum

Klassiek

Klassiek met marmer

Klassiek

Unieke karakteristieke badkamer in Amersfoort

Luxe

Moderne luxe badkamers Leusden

Luxe

Modern Luxury

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Van informatie tot inspiratie

Ontdek de wereld van luxe badkamers

De juiste kleuren voor je badkamer eerste kamer badkamers 2

Hoe kies je de juiste kleur voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Je kiest hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een badkamerstijl die je

Inspiratie voor de indeling van een rechthoekige badkamer

Rechthoekige badkamers komen heel vaak voor. Het is de meest gangbare vorm voor een badkamerruimte. Het is dus niet vreemd

Trends en tips voor de mooiste badkamer­­verlichting

Verlichting in een badkamer is, net als in de rest van je woning, belangrijk. Het is daarom verstandig om goed

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.