Interieur

Badkamer­­meubels

Een badkamermeubel is niet zomaar een meubel: het draagt bij aan het stijlgevoel van een badkamer. In sommige badkamers trekt een badkamermeubel alle aandacht. In andere badkamers valt een badkamermeubel juist meer weg in het geheel. Of helpt het om een badkamer in een stijl-thema in te delen, zoals het geval is bij veel landelijke stijl badkamermeubels.

Diversiteit in badkamermeubels

Exclusieve merken en ontwerpen

In de ene badkamer past een design badkamermeubel uitstekend. In de andere badkamer trekt juist een luxe badkamermeubel de aandacht. Welke stijl je ook kiest: een badkamermeubel op maat is onmisbaar in een nieuwe badkamer.

Een badkamermeubel staat niet alleen mooi in een badkamer. Het badkamermeubel is ook zeer praktisch. Bij De Eerste Kamer wordt overal aan gedacht. Van kastruimte voor handdoeken, tot een netjes weggewerkte ruimte om bijvoorbeeld een wasmand in op te bergen. Het is daarom fijn om van een badkamermeubel te genieten dat aansluit bij jouw woonwensen en woonstijl.

Ben jij op zoek naar een prachtig badkamermeubel? Bij De Eerste Kamer bieden we maatwerk. Zo kijken we samen welk merk, welke maat en welke stijl het beste bij jou en jouw badkamer past.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.