Interieur

Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in iedere badkamer. Een spiegel in de badkamer is niet alleen praktisch, hij voorziet de ruimte van sfeer. Elke badkamer van De Eerste Kamer is uniek. Daar past een indrukwekkende spiegel uitstekend in.

Spiegels met een statement

Sfeer en stijl in vele vormen

Iedereen brengt tijd door voor de spiegel. Toch is een spiegel veel meer dan een praktisch gebruiksvoorwerp. Een spiegel voegt kracht, stijl en uitstraling toe aan een badkamer.
Badkamerspiegels bestaan in verschillende vormen en maten. Grote ronde spiegels zijn al jaren populair. Een grote ronde spiegel met een zwarte of gouden rand, geeft een badkamer een luxe uitstraling.

Spiegels zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten. Bij De Eerste Kamer passen wij spiegels toe in elk uniek ontwerp. Wanneer er minder ruimte is voor een spiegel, bedenken wij slimme design oplossingen. We maken het mogelijk om spiegels op te hangen aan het plafond, in plaats van een spiegel standaard aan een muur te bevestigen.

Heb je een kleinere badkamer en ben je op zoek naar een praktische spiegel? Een spiegelkast met verlichting is in dit geval een prachtige oplossing. Ook in de verschillende vormen en kleuren omlijstingen is veel mogelijk. Zo maakt een asymmetrische spiegel een ruimte speelser en optisch groter. Ook spiegels met afgeronde hoeken, een grote ronde spiegel of juist meerdere ronde spiegels zie je terug in onze unieke designs. Benieuwd naar een spiegel die perfect aansluit bij jouw badkamer, toilet, woonkamer of zelfs keuken? Ervaar de mogelijkheden zelf in onze showroom.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.