Exclusieve tegels

Mozaïek tegels

Mozaïek tegels in de badkamer zijn helemaal van nu. Wie zich waagt aan een badkamer met mozaïek kan zijn of haar creativiteit volop kwijt. Het leuke van werken met mozaïek, is dat je er alle kanten mee op kunt. Van verschillende formaten tegels tot het maken van oneindig veel kleurencombinaties. Laat je inspireren in onze showroom. We laten je graag zien hoe wij een luxe mozaïek tegel-look creëren in verschillende type badkamers.

"Mozaïek badkamer tegels zijn helemaal van nu"

Ontelbare mogelijkheden

Combineren met mozaïek

Soms leent een wand zich ervoor om volledig bedekt te worden met luxe mozaïek tegels. Met zo’n wand in je badkamer steel je vast en zeker de show. Toch zijn er meer mogelijkheden om mozaïek toe te passen. Zoals het combineren van mozaïek met grote wandtegels. Mogelijkheden met mozaïektegels verwerken we graag voor je in een uniek en persoonlijk badkamerontwerp.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.