Interieur

Toiletten

Veel woningen hebben tegenwoordig meerdere toiletten. Een toilet moet uiteraard hygiënisch zijn. Met een prachtig ontworpen toiletruimte, waarin elk detail klopt, geef je jouw gasten ook nog eens een ultiem welkom gevoel.

Ideale en praktische oplossingen

Hygiënisch en stylisch

De tijd dat een toilet in een witte steriele omgeving werd geplaatst is voorbij. Kleurrijke keramische tegelwanden, zelfreinigende toiletten en design wasbakken: de stijlvolle inrichting van een toilet is belangrijker dan ooit. Benieuwd naar alle slimme oplossingen en verbazingwekkend mooie kleurencombinaties voor de toiletten in je woning? Laat je inspireren in onze showroom in het midden van Nederland.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.