Ervaar het in onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Dan heten we je van harte welkom in onze showroom. Binnen onze openingstijden kan je hier vrijblijvend rondlopen. Ben je op zoek naar advies of een ontwerp? Maak dan een afspraak.

Advies & Inspiratie

Unieke badkamer showroom in Midden-Nederland

Zodra je onze showroom ervaart, weet je dat een badkamer van De Eerste Kamer veel meer is dan een ruimte om in te douchen of te badderen. Elke badkamer ontwerpen wij persoonlijk. Dit doen we met zorg en aandacht. Dat betekent dat jouw badkamer op maat, altijd een unieke stijl heeft.

Ontdek en beleef tal van badkamerstijlen. Laat je inspireren door badkamertrends en een uitgebreid assortiment in tegels en luxe sanitair.

Laat je inspireren en adviseren in onze showroom

Je bent altijd welkom in onze showroom, maar als je zeker wilt zijn van een uitgebreid advies, adviseren wij om een afspraak te maken.

Openingstijden

Zondag         
Maandag      
Dinsdag        
Woensdag    
Donderdag   
Vrijdag          
Zaterdag       

Gesloten
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 17:00
09:30 – 21:00
09:30 – 17:00
09:30 – 15:30

Persoonlijk advies

Maak nu een afspraak

Je bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie. Wil je zeker zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak in en ontvang een 3D ontwerp en offerte. Vul jouw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Persoonlijk advies

Maak nu een afspraak

U bent altijd welkom in onze showroom voor inspiratie. Wilt u zeker zijn dat onze adviseurs alle tijd voor u hebben? Plan dan een afspraak in en ontvang een 3D ontwerp en offerte. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.