Badkamerspecialist Anton van de Beek

[afbeelding]

Aan de Postweg in Barneveld ben ik als kind opgegroeid. Na het afronden van mijn opleiding Metaalbewerking ben ik gaan werken als loodgieter bij een installatiebedrijf. Werken was voor mij het motto en tegelijkertijd heb ik alle diploma’s gehaald op het gebied van water, gas en riolering.

De liefde voor badkamers en mijn gedrevenheid motiveerden mij tot het opstarten van een eigen installatiebedrijf op 21-jarige leeftijd. Hierin heb ik mij verder gespecialiseerd in het installeren van particuliere badkamers.

Na jarenlang badkamers installeren ging ik op zoek naar mogelijkheden om mijn creativiteit verder te ontplooien. Zo ontstond de gedachten om een badkamershowroom op te starten met verrassende badkamers. Na twee jaar van voorbereidingen en hard werken heeft dit geleid tot het openen van De Eerste Kamer. Naast mijn liefde voor badkamers geniet ik thuis in Nijkerk volop van mijn vrouw en drie prachtige kinderen.

Badkamerspecialist Henk-Peter de Graaf

[afbeelding]

In Bunschoten ben ik opgegroeid. Een dorp dat zich kenmerkt als hechte gemeenschap met hardwerkende mensen. Na drie jaar Havo ben ik een middelbare technische opleiding gaan volgen waarin ik theorie en praktijk kon gaan combineren. De studierichting werd installatietechniek. Niet zo verwonderlijk overigens, want in mijn vrije tijd werkte ik al regelmatig bij het installatiebedrijf van Anton.

Zo is mijn liefde voor badkamers ontstaan. Na het behalen van mijn MBO-diploma ben ik als installateur gaan werken bij het bedrijf van Anton. In die jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in het maken van mooie badkamers.

Toen Anton mij vroeg om bij De Eerste Kamer bedrijfsleider te worden, greep ik deze kans direct aan. De opgedane vakkennis komt mij dagelijks van pas om tot een deskundig badkameradvies te komen. Ook geniet ik enorm van het ontwerpen van badkamers. Omdat iedere badkamerruimte anders is en de wensen van de klant zeer divers zijn, blijft het werk afwisselend! Met mijn vrouw en dochter ben ik woonachtig in Eemdijk. In mijn vrije tijd fiets ik graag richting Spakenburg om te genieten van een mooie voetbalwedstrijd.