Een persoonlijk advies tijdens uw afspraak!

Na het maken van een afspraak gaan wij met u in gesprek. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden in uw ruimte(s). U zult zich verbazen over het scala aan opties en de vrijheid die u hebt om uw badkamer naar eigen inzicht in te richten. Een badkamer is een investering voor jaren en daarom begrijpen wij dat alleen het beste goed genoeg is. Onze medewerkers zijn er dan ook in gespecialiseerd u een gedegen advies te geven op basis van uw eigen ideeën en wensen. De montage van uw nieuwe badkamer verzorgen wij niet.

Badkamerontwerp in 3-D

Dankzij grote kennis van materialen en onze unieke 3D-ontwerptechnieken kunnen wij u foto realistische concepten presenteren. U krijgt een gedetailleerd beeld van het badkamerontwerp. Op deze manier kunt u alvast een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer. Een groot voordeel is dat elke vierkante centimeter naar eigen inzicht kan worden ingericht. Hierdoor bent u niet gebonden aan standaardontwerpen, maar kunnen wij een badkamer construeren die volledig aansluit op uw ideeën.

De presentatie van de tekeningen en de offerte

Dan volgt een tweede gesprek waarin wij u de offerte en de tekeningen presenteren. Ook zullen we nogmaals bespreken in hoeverre het concept beantwoordt aan uw verlangens en eisen, voor we overgaan tot de daadwerkelijke voorbereidingen voor de realisatie van uw nieuwe badkamer. Want de badkamer installatie moet uiteraard goed en gestructureerd verlopen. Vertel ons wie uw aannemer en/of installateur is zodat wij de badkamerontwerpen samen met de technische tekeningen kunnen overdragen.