Interieur

Baden

Een bad biedt luxe, ontspanning en geeft je badkamer een eigen stijl. Wie op zoek gaat naar een nieuwe badkamer moet keuzes maken. Ga je voor een luxe vrijstaand bad, een design bad of kies je voor een heel strak bad? De keuze is groot. Wij adviseren je dan ook graag over het bad dat het best bij jou past.

Ontelbare mogelijkheden

Hoogwaardig en exclusief

Een badkamer op maat met een eigen karakter. Daar past ongetwijfeld een prachtig bad in. het is de plek om tot rust te komen, te genieten en soms ook op te laden. Door maatwerk te combineren met kwaliteit, weten wij elke keer weer te verbazen en te intrigeren. Daarom kiezen we nooit voor een standaard badkamer met een standaard bad. Een bad moet bij jou passen. Je moet je er goed in voelen. Kies je juist voor het uiterlijk van een bad? Of weegt het comfort zwaarder? Een losstaand bad is prachtig, maar past dit wel in de badkamerstijl die jij voor ogen hebt? We zoeken graag met je mee.
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.