Badkamer Barneveld: Oriënteert u zich op een nieuwe badkamer? Dan bent u van harte welkom bij De Eerste Kamer in Hoevelaken!

In onze badkamershowroom ontdekt u complete badkamers in verschillende woonstijlen. Daarbij is de showroom overzichtelijk, origineel maar vooral inspirerend! Dus laat u verrassen door badkamer Barneveld!

Ontdek uw stijl

De badkamerstijl varieert van modern, design tot landelijk. Voor een persoonlijk badkameradvies is het verhelderend om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak maken wij op basis van uw badkamerwensen een badkamerontwerp. Dat ontwerp wordt in 3-D gepresenteerd. Vervolgens laten wij u zien welke keuzes er zijn op het gebied van sanitair, tegels, kranen en badkamermeubels. Het is mooi om te kiezen voor een gedoseerde hoeveelheid kleuren en materialen. En natuurlijk moet de sfeer fantastisch zijn! Want u wilt jarenlang genieten van uw nieuwe badkamer.

Altijd een vakkundig advies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de badkamerontwerpen en werktekeningen zorgvuldig worden overgedragen. Daarbij leveren we de materialen op tijd aan. Zodat uw vakmensen de badkamer helemaal naar wens kunnen maken. Bent u geïnteresseerd in onze kijk op badkamers? Dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Wenst u een vrijblijvend badkameradvies?
Maak dan hier een afspraak