Badkamer Ede: Gaat u verbouwen? Hebt u in Ede een nieuwbouwwoning gekocht? Dan kunt u voor een nieuwe badkamer bij ons terecht!

Met de volgende nieuwbouwprojecten in Ede zijn wij onder andere bekend: Bettekamp, De Maander villa’s, Enka, aan de Bosrand, de Maander, in de Fabriek, Heidestad, La Cour Cantina, Nieuwe Stijl Kernhem, Op Dreef, in de wijk Simon Stevin – Puur op de Heide, Statuur, Sysseltse Lanen, Terra Silva en Veenzoom Kernhem. Voor badkamerinspiratie of een badkamerontwerp voor uw toekomstige badkamer Ede bent u van harte welkom in onze showroom. Want bij De Eerste Kamer kunt u zich heerlijk laten inspireren. Onze originele badkamers laten u een scala aan mogelijkheden zien.

Vaak vragen onze klanten zich af of de badkamer groot genoeg is voor een ligbad, dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche. Wat is er nu wel of niet mogelijk?

De afmetingen van uw badkamer verwerken wij in ons ontwerpprogramma. Vervolgens kijken we samen met u of er een mooie invulling kan worden gegeven aan uw complete wensenpakket. In 3D bekijken we de badkamer vanuit alle invalshoeken. Zodra de beste badkamerindeling is vastgesteld, gaan we samen de badkamer verder inrichten. Wij vertellen u, tijdens een wandeling door onze showroom, welke keuzes u kunt maken in sanitair, tegels, plafonds, radiatoren en kranen. Daarna verwerken wij de gemaakte keuzes in ons ontwerpprogramma. Zo krijgt u direct een kijkje in uw toekomstige badkamer!

Voor een compleet badkameradvies:

maak een afspraak