Ontwerp

Bad op verhoging

Bad op verhoging, net even anders!

Tijdens het ontwerpen van deze badkamer heb ik ervoor gekozen om het vrijstaande bad op verhoging te zetten. Want de ruimte is er groot genoeg voor en het bad ziet er op deze manier extra aantrekkelijk uit. Ook de stoere vrijstaande badkraan van het merk JEE-O mag gezien worden! Het industriële karakter van deze kranenlijn is heel stoer en onderscheidend.

Een badkamermeubel met lengte

Het exclusieve badkamermeubel dat ik heb ontworpen, wordt op maat gemaakt. Daarom heb ik tijdens het ontwerpen alle vrijheid om een meubel in te tekenen dat perfect in de ruimte past. Dit lange, luchtige badkamermeubel benadrukt de fraaie zichtlijnen. Bovendien is er veel opbergruimte aanwezig in het badkamermeubel. Bekijk hier het eindresultaat van deze luxe badkamer!

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Goed voorbereid streven naar perfectie, dat is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. De mooiste badkamers komen niet zomaar tot stand. Ik steek veel tijd en energie in het persoonlijk contact om in alle rust de klantwensen helder te krijgen. Daarna deel ik mijn vakkennis en creativiteit om te klantwens te vertalen naar een uniek badkamerontwerp in 3-D. Op deze manier krijgt de klant direct het juiste…

Lees meer