Ontwerp

Badkamer Amstelveen

Badkamer Amstelveen

In het bovenaanzicht van het 3D ontwerp van badkamer Amstelveen zien we dat de ruimte zeer efficiënt is ingedeeld. Er is gekozen voor een Sanibell Ferro greep loos naturel eiken badkamermeubel met een mat zwart stalen onderstel en stijlvolle, inbouw kranen van geborsteld nikkel. Op de wanden zien we een marmer tegel de Neolith Calacatta in het extra grote formaat 260 x 120 cm welke tevens mooi doorloopt achter het toilet. Op de vloer ligt een lichte grote beton look tegel van onze eigen label DEK Design.

Donker glazen douchewand

De badkamer willen we het liefst zo ruimtelijk mogelijk laten zijn. De ruimte om ook met meerdere personen vrij te kunnen bewegen. Wij bereiken dat door slim te ontwerpen en hier creatief mee om te gaan. In het ontwerp van badkamer Amstelveen zien we dat de badkamer door de donker glazen douchewand mooi ruimtelijk oogt. De douchewand is op maat gemaakt van vloer tot plafond en heeft een luxe uitstraling.

Nis in de wand

In deze badkamer is naast de inloopdouche een mooie nis met plaats voor handdoeken en planten. Groen heeft naast het decoratieve aspect ook een lucht zuiverende functie. De aloë vera, varens en de lepelplant zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Op de wand achter het badkamermeubel wordt een muur bedekkende spiegel geplaatst wat tevens de ruimte groter doet lijken. Dit wordt vaker toegepast in kleinere badkamer.

De mooie rustige uitstraling van deze badkamer is een prachtig tijdloos ontwerp geworden. Wilt u ook een ontwerp van uw badkamer laten maken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom naar onze badkamershowroom in Hoevelaken, ruim 2000 m2 badkamerinspiratie.

 

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer