Ontwerp

Badkamer Delft

Badkamer Delft, bijzonder inspirerend!

Het ontwerp van badkamer Delft is bijzonder inspirerend! Want deze badkamer is niet alleen verrassend mooi ingedeeld, maar ook de gebruikte kleuren en materialen zijn erg stijlvol.

Goede indeling van badkamer Delft

Badkamer Delft is een complete badkamer met een toilet, inloopdouche, badkamermeubel en vrijstaand bad. De badkamer heeft een open karakter. Maar tegelijkertijd hebben we veel aandacht geschonken aan de privacy. Als we bijvoorbeeld naar het toilet kijken, dan zien we dat deze niet volop in het zicht staat. Hetzelfde geldt voor de inloopdouche. Omdat deze is afgeschermd met een betegelde tussenwand, is het douchen echt even een moment voor jezelf. Erg leuk en origineel is de wijze waarop we het maatwerk badkamermeubel hebben opgesteld. Voor het vrijstaande bad hebben we een laag wandje gecreëerd. Daarvoor staat het badkamermeubel met twee wastafels. Op de bovenzijde van het wandje zien we twee staande spiegels. Het maakt deze badkamer direct bijzonder. Het wandje heeft trouwens nog een functie! Aan de zijde van het vrijstaande bad hebben we een langwerpige nis ontworpen. Daarin kunnen fraai de bad producten in worden uitgestald.

Een luxe hotelsfeer

In de badkamer voelen we een luxe hotelsfeer. Met name de grote keramische tegels met de fraaie aders erin en de mozaïek tegeltjes geven deze badkamer een exclusieve uitstraling. Met fraaie verlichting erin, wordt de sfeer ongeëvenaard.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer