Ontwerp

Badkamer en slaapkamer ineen

Luxe badkamer en slaapkamer ineen

De badkamer en slaapkamer ineen is heerlijk licht en royaal. Het bed is heel letterlijk een mooi rustpunt in deze living. Maar daaromheen valt veel te ontdekken!

Een heerlijke ontspanningshoek

De badkamer en slaapkamer ineen ademt rust uit. Dat komt enerzijds door de kleurstelling maar ook doordat de indeling mooi gebalanceerd is. Het royale vrijstaande bad mag absoluut gezien worden. Daarom hebben we een heerlijke ontspanningshoek gecreëerd in deze living. Vanaf het bed kijken we uit naar het fraaie designbad dat voorzien is van een vrijstaande badkraan. Het strakke, zwarte kraandesign gaat helemaal op in de sfeer van de woning.

Schitterende eyecatcher

Het badkamermeubel dat geplaatst is tegen een stoere, levendige achterwand is ook een echte eyecatcher. Door het meubel helemaal te betrekken bij het slaapgedeelte, ontstaat er een gezellig en intiem sfeertje. Bovendien is het erg mooi om in de ronde spiegel te genieten van de weerspiegeling van deze heerlijke badkamer en slaapkamer ineen.

Een afgeschermde toilet- en doucheruimte

Ook de doucheruimte en het toilet zijn onderdeel van deze badkamer en slaapkamer tegelijk. Maar deze hebben we wel verdekt opgesteld. Daardoor kan er heerlijk privé gebruik gemaakt worden van het toilet. Maar ook het douche is echt even een moment voor jezelf. Om de warmte in de doucheruimte vast te houden, is deze ruimte afgeschermd met een stijlvolle douchedeur. Wilt u nog een inspirerend voorbeeld zien van een gerealiseerde badkamer met een slaapgedeelte erbij? Bekijk het project badkamers Amersfoort op ons referentieportfolio.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer