Ontwerp

Badkamer indeling voorbeeld

Altijd inspirerend

In deze badkamer indeling zien we een afgeschermde douche en toilet. Want dat zorgt voor een stukje privacy. Tegen de lange tussenwand is het vrijstaande bad geplaatst. Tegenover het vrijstaande bad zien we een houten badkamermeubel met twee rechthoekige wastafels. Daarbij zijn de wastafelkranen ingebouwd. De brede, strakke spiegel maakt de set compleet.

Keramische tegels van het merk Sphinx

Op de vloer zien we schitterende tegels van het merk Sphinx. Dezelfde tegels zijn eveneens toegepast op de wanden in de douche en bij het toilet. Want keramische tegels zijn bijzonder geschikt voor ruimtes die nat worden. De tegels zijn ook nog eens gemakkelijk te reinigingen met een sanitair- en tegelreiniger. Zodat de badkamer er jarenlang netjes en verzorgd uit blijft zien.

Het effect van een T-wand voor de badkamer indeling

Door plaatsing van het wandje in het T-model is deze verrassend leuke badkamer indeling ontstaan. Zodra we de beschikbare ruimte en raampartijen goed in beeld hebben, kan dit leiden tot erg mooie badkamerontwerpen. Bovendien heb je met een goed ontwerp direct een heel realistisch beeld van de toekomstige badkamer. Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Laat u inspireren door onze badkamerontwerpen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer