Ontwerp

Badkamer Lichtenvoorde

Mooie zichtlijnen in badkamer Lichtenvoorde

In het ontwerp van badkamer Lichtenvoorde zien we mooie zichtlijnen die de badkamer optisch veel dieper maken. Dat zien we heel goed bij de luxe douchewand en bij het royale badkamermeubel. Doordat de douchewand en het meubel lengte hebben, oogt de badkamer direct dieper.

Stalen douchewand met radiatorfunctie

De inloopdouche in badkamer Lichtenvoorde is afgeschermd met de Black Steel Smart van DEK-Design. Deze stalen douchewand en designradiator ineen geeft de badkamer een nog luxere uitstraling. Bovendien voorkomen we hiermee dat er extra ruimte van de badkamer moet worden gebruikt voor het ophangen van een designradiator. Het geheel ziet er zo veel rustiger uit. De zwarte kleur van het douchescherm combineert erg mooi met de zwarte spiegelomlijsting en de kranen die zijn toegepast in de badkamer. Alles past prachtig bij elkaar.

Het royale badkamermeubel

Het royale badkamermeubel is speciaal voor badkamer Lichtenvoorde ontworpen en wordt exclusief gemaakt. Zoals we al eerder aangaven, oogt de badkamer optisch dieper door de lengte van dit badkamermeubel. Maar deze extra lengte is natuurlijk ook erg praktisch. Want naast de wasbakken is nu nog meer ruimte aanwezig voor het uitstallen van de verzorgingsproducten. En de lades eronder bieden een flinke hoeveelheid opbergruimte aan. Zodat de badkamer altijd netjes en opgeruimd blijft.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer