Ontwerp

Badkamer met visgraat tegel

Visgraat tegel in badkamer

In deze badkamer is voor de achterwand van de douche een visgraat tegel toegepast. De witte visgraat tegel geeft een speels en ruimtelijk effect. In combinatie met de bronzen rvs douchekraan vormt dit een prachtig subtiel contrast. Alle accessoires in deze badkamer zijn overigens van brons RVS uit een van de nieuwe lijnen van Jee-O. Op de vloer is gekozen voor een antraciet beton look tegel en op de andere wand een iets lichtere versie.

Fotobehang als eye-catcher

Om je badkamer een persoonlijk tintje te geven is het toepassen van een fotobehang een echte eye-catcher. Om het fotobehang goed in de spotlight te zetten zorg je voor mooie spots die het behang mooi uitlichten. Het geeft jouw badkamer iets unieks en je kunt zelf je beelden kiezen. Via Rhetap of Photowall kun je veel inspiratie opdoen.

T- wand opstelling

In deze relatief kleine badkamer is een t-wand opstelling geplaatst. De t-wand heeft een dubbele functie met aan de ene kant de douche en de andere kant het toilet. Op deze manier is er voldoende privacy en bewegingsruimte. Aan de T zijde is een donker eiken houten badkamermeubel geplaatst met erboven een zwarte ronde spiegel. Voor de verlichting is gekozen voor hanglampen naast de spiegel. Deze stoere en praktische badkamer met visgraat tegels heeft een geheel eigen karakter!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of kom naar onze badkamershowroom in Hoevelaken, ruim 2000 m2 badkamerinspiratie! Wees welkom bij De Eerste Kamer Badkamers & Tegels met karakter.

 

 

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer