Ontwerp

Badkamer Mijdrecht

Het ontwerp van badkamer Mijdrecht

In het bovenaanzicht van het ontwerp van badkamer Mijdrecht zien we dat de lengte en de breedte van de badkamer nauwelijks van elkaar afwijken. Toch is deze, bijna vierkante, badkamer ruim genoeg voor een luxe vrijstaand bad, een fraaie inloopdouche en een exclusief badkamermeubel. Het toilet is in een aparte ruimte gesitueerd.

Met gevoel voor mooie zichtlijnen

Een badkamer willen we het liefst zo ruimtelijk mogelijk houden. Wij bereiken dat door slim te ontwerpen en creatief te zijn. In het ontwerp van badkamer Mijdrecht zien we dat de badkamer breed oogt. Kijk maar eens naar het exclusieve badkamermeubel. Het massief houten bovenblad is bevestigd over de hele breedte. Daardoor is er bovendien een extra mooi plekje in de badkamer ontstaan waar plek is voor een groene plant of voor andere badkamerdecoratie. De twee slanke, hoge spiegels boven het badkamermeubel vormen een mooi tegencontrast. Omdat deze de hoogte zo mooi benadrukken.

Luxe materialen

In badkamer Mijdrecht zien we luxe materialen. De inloopdouche is afgeschermd met een moderne stalen douchewand. Bij deze douchewand zijn zwarte kranen gecombineerd. Deze kranen hebben een strak en tijdloos design. Het sanitair in badkamer Mijdrecht is fris wit. Waarbij de vormgeving van het vrijstaande design bad onderscheidend is. De luxe zien we ook terug bij het exclusieve badkamermeubel. Dit badkamermeubel met twee opzetwastafels wordt door ons op maat gemaakt van massief eikenhout. Het totaalplaatje van deze badkamer is prachtig geworden.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer