Ontwerp

Badkamer Voorbeelden

Mooie badkamer voorbeelden, zo kan het ook!

Weer één van onze inspirerende badkamer voorbeelden: In dit badkamervoorbeeld ziet u dat wand- en vloertegels gecombineerd zijn met gladde stucwanden. De gestuukte wanden zijn afgewerkt met een epoxy waardoor het materiaal antibacterieel en vochtbestendig is. De wanden zijn gemakkelijk te reinigen. Gebruik hiervoor uitsluitend zachte schoonmaakmiddelen zoals groene zeep. Wilt u een strakke wandafwerking die nog onderhoudsvriendelijker is? In onze showroom hebben we een mooie collectie tegels. Deze tegels zijn er in strakke en bijzonder grote maten. Daardoor kan het aantal voegen zo beperkt mogelijk blijven. Keramische tegels zijn zeer praktisch in het onderhoud en daarom erg geschikt voor badkamers.

Een mooi vrijstaand bad

We zien een mooi vrijstaand bad in deze badkamer. Zo’n bad oogt doorgaans veel luchtiger dan een vast bad. Door het bad iets schuin te plaatsen, ziet de opstelling er direct wat speelser uit. Bovendien konden we daardoor een mooi afzetplekje maken naast het vrijstaande bad. Dit kunnen we gebruiken voor decoratie of verzorgingsproducten. De combinatie van de verschillende materialen en natuurlijke kleuren zorgt voor prettige, warme sfeer in deze ruimte.

Meer mooie badkamervoorbeelden

Wilt u meer mooie badkamervoorbeelden zien? Bekijk naast onze badkamerontwerpen het referentieportfolio en laat u inspireren!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer