Ontwerp

Badkamer Zwolle

Badkamer Zwolle in volledig marmer

In het ontwerp van badkamer Zwolle zijn zowel de wanden als de vloer voorzien van extra grote marmer tegels van DEK Ceramics 120×120 cm wat de badkamer een luxe uitstraling geeft. De zwarte kranen, de zwarte spiegel en de maatwerk douchecabine met een subtiel zwart kader maken deze badkamer een stijlvol geheel.

Vrijstaand bad

De indeling is zeer efficiënt ontworpen zodat er naast de ruime douche ook ruimte is voor een vrijstaand bad. Naast het bad staat een prachtige zwarte design kraan van Jee-O die mooi combineert met de zwarte inbouw wastafelkranen. Het maatwerk badkamermeubel is voorzien van een brede Corian wastafel. Naast het badkamermeubel hangen planken voor extra ruimte en deze geven een mooi contrast tegen de marmer tegels. De Eerste Kamer heeft een ruim assortiment baden in verschillende stijlen.

Sfeervolle verlichting

De verlichting is naast de basisverlichting voorzien van strakke zwarte wandlampen die zorgen voor extra sfeer. Badkamer Zwolle is een relatief kleine badkamer maar heeft alles wat het tot een luxe badkamer maakt.

In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie tegels met karakter. Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer