Ontwerp

Badkamerontwerp Apeldoorn

Industriële badkamer in Apeldoorn

Dit industriële badkamerontwerp Apeldoorn kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere elementen. De materialen die je voornamelijk ziet in een industriële badkamer zijn beton, staal en hout. Door deze combinatie van materialen krijgt dit badkamerontwerp Apeldoorn een krachtige en stoere uitstraling. Er is daarnaast gebruik gemaakt van aardetinten die je ziet terugkomen in de bakstenen muur. Dit zorgt naast de stoere materialen voor warmte in deze industriële badkamer.

Zwarte kranen

Mooie zwarte kranen mogen niet ontbreken in een industriële badkamer. De combinatie met de ronde zwarte spiegel, de verlichting en de stalen douchewand maken het beeld compleet. De zwarte kranen zijn ingebouwd in de wand en met een losse knop te bedienen voor warm en koud water. In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie met kranen. Er is genoeg keuze in kleuren staal, in mat, geborsteld  of glanzend. Uiteraard hebben we daar bijpassende douche koppen bij.

Douchewand van Dek-Design

Deze design douchewand van DEK-Design heeft een dubbele functie. De glazen douchewand zorgt dat het water netjes in het douchegedeelte blijft. Daarnaast is het stalen frame direct de designradiator in de badkamer. De temperatuur in de ruimte is daardoor heerlijk aangenaam. De stalen douchewand is bovendien voorzien van een handdoek beugel. Na het nemen van een verkwikkende douche is een warme handdoek binnen handbereik.

In dit badkamerontwerp Apeldoorn ligt op de vloer een keramische beton look tegel die prachtig combineert met het witte badkamermeubel en de witte wastafels. De ruwe bakstenen muur maken dit ontwerp een echte stoere industriële badkamer. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Kom naar onze badkamershowroom in Hoevelaken, ruim 2000 m2 badkamerinspiratie! Wees welkom bij De Eerste Kamer Badkamers & Tegels met karakter.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer