Ontwerp

Beton Ciré De Eerste Kamer

Een zachte, vriendelijke uitstraling

Ontwerp Beton Ciré De Eerste Kamer. Strak maar bijzonder sfeervol is deze luxe Beton Ciré badkamer. In deze complete badkamer ziet u een douche, ligbad, toilet, designradiator en massief houten badkamermeubel met hoge kast. De kleuren, materialen en strakke vormen sluiten schitterend op elkaar aan! Het merk van het ligbad is Beter Bad. De inloopdouche is afgeschermd met een glazen douchedeur. De warmte blijft, door de aanwezigheid van een deur, tijdens het douchen heerlijk in de ruimte. De kranen die zijn toegepast in deze badkamer zijn van het merk Hotbath. De Buddy serie van Hotbath is tijdloos en stoer. Deze badkamer heeft een zachte, vriendelijke uitstraling.

Beton Ciré De Eerste Kamer

Wij adviseren om Beton Ciré niet toe te passen op de vloer en in het douchegedeelte. Want het materiaal is veel kwetsbaarder dan keramische tegels. In onze badkamershowroom hebben we een mooie collectie tegels met een fraaie betonlook. Deze tegels zijn verkrijgbaar in grote maatvoeringen. Daardoor blijft het aantal voegen beperkt. Qua uitstraling is het dan vergelijkbaar met Beton Ciré. Maar de badkamer is dan wel onderhoudsvriendelijk ingericht en blijft bovendien jarenlang mooi. Wilt u een mooi voorbeeld zien van een badkamer waarin keramische tegels zijn toegepast in plaats van Beton Ciré? Bekijk dan deze mooie badkamer die we hebben gepresenteerd bij onze klantreferenties.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer