Ontwerp

Bronzen Kranen

Bronzen kranen in de industriële badkamer!

De eyecatchers van deze badkamer zijn de bronzen kranen. De bronzen kranen geven kleur en bovendien een luxe uitstraling. Zeker in een mooie industriële design badkamer als deze. Daarnaast geven grote licht-grijze ruwe beton-look tegels van 120×120 cm een rustgevend en een stoer karakter. Naast de gave kranen en mooie beton-look tegels zien we de grote ronde spiegel met zwarte lijst en samen met de zwart metalen hanglampjes maken ze het geheel compleet.

Stalen atelier douchewand

De zwart stalen atelier douche wand in deze badkamer is op maat gemaakt. Omdat het staal is gecombineerd met glas, maakt het de badkamer ruimtelijk. Daarmee accentueert het het industriële karakter van deze badkamer en daardoor zijn de bronzen kranen goed zichtbaar zijn.

Kranen in elke stijl

In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie van kranen .  Kranen zijn in veel meer kleuren en vormen verkrijgbaar dan men denkt. De ontwikkeling op het gebied van de coating heeft niet stil gestaan. Hierdoor is de keuze groot geworden. Denk aan verschillende kleuren staal zowel mat, geborsteld als glanzend. De dikte van de uitloop en zelfs de knoppen van de kranen zijn verwisselbaar.  Uiteraard hebben we bijpassende douchekranen. Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten. Want voor elke woonstijl is in onze showroom een mooie kraan te vinden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer