Ontwerp

Complete badkamers Wassenaar

Een rustieke betonlook in project complete badkamers Wassenaar

Project complete badkamers Wassenaar: In deze badkamer ligt een matte vloertegel met een rustieke betonlook. Het formaat van de tegel is 80 x 80 centimeter. Daardoor is er weinig voegwerk aanwezig. Zodat er rust in de ruimte ontstaat. Op de wanden wisselen tegels en stucwerk elkaar af. Het douchegedeelte is betegeld. Omdat dit veel minder kwetsbaar is. Hetzelfde geldt voor de achterzijde van het toilet.

Badkamer met een licht industrieel karakter

De badkamer heeft een licht industrieel karakter. Dat komt vooral door de zachte grijze kleurstelling van de tegels. Zo zien we weer hoe sfeerbepalend de tegels zijn in een badkamer. Maar het badkamerdesign is juist heel verfijnd en minimalistisch. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat het project complete badkamers Wassenaar er bijzonder stijlvol uitziet. Less is more! Dat bewijst ook weer deze badkamer.

Aandacht voor de temperatuur

Naast de ingang van de badkamer hangt een moderne designradiator van het merk Vasco. Deze radiator is voorzien van twee handdoek beugels. Zodoende is er direct een plekje beschikbaar voor de handdoeken. Naast deze designradiator is er ook vloerverwarming aanwezig in de badkamer. Want om echt te kunnen genieten, is een aangename temperatuur in de badkamer een must!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer