Ontwerp

Design badkamers Barneveld

Design badkamers, altijd onderscheidend

Design badkamers Barneveld: Puur design mag worden gezien. Deze design wastafel is op  maat gemaakt en past uitstekend in deze grote living. Deze wastafelopstelling is gemaakt van composiet. Dit materiaal is veel gemakkelijker te onderhouden dan natuursteen. Van het keramische materiaal Neolith kunnen we ook schitterende wastafels maken. De uitstraling van het materiaal is erg mooi. Bovendien ziet een wastafel die gemaakt is van Neolith er direct heel exclusief uit. Maak in onze badkamershowroom kennis met alle mogelijke materialen!

Op een verhoging geplaatst

De inloopdouche en het bad zijn wat hoger geplaatst. Daardoor ziet het er direct heel toegankelijk uit. De warme kleuren en rechthoekige vormen sluiten mooi op elkaar aan. Maar de verlichte nissen geven deze designbadkamer een extra luxe uitstraling. Deze fraaie nissen zien we in de doucheruimte en op de wand bij de wastafelopstelling.

Badkamer met slaapkamer ineen

In dit ontwerp zien we aan de linkerzijde het gedeelte dat gebruikt wordt als slaapkamer. Hier is verder geen gedetailleerde invulling aangegeven. De gehele living room is heel royaal. Daardoor is het een heerlijke ruimte om een moment voor jezelf te pakken en te ontspannen! Wilt u nog een ontwerp zien met een badkamer en slaapkamer ineen? Bekijk dit badkamerontwerp en laat u inspireren!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer