Ontwerp

Exclusieve badkamers Barneveld

De Eerste Kamer stijl

Exclusieve badkamers Barneveld: In deze exclusieve badkamer ziet u dat het vrijstaande bad is geplaatst bij de glazen douchewand van de inloopdouche. Het bad is voorzien van een vrijstaande badkraan. Want deze kraan staat esthetisch mooi in lijn met de douchekraan. Naast de inloopdouche zijn twee wanden gecreëerd met een drietal nissen. De nissen zijn lekker praktisch en sfeerverhogend. Maar ook het toilet heeft een mooi plekje gekregen in de hoek van de badkamer. Een klein wandje tussen het badkamermeubel en het toilet schermt het toilet op een fraaie manier af. Zodat er wat meer sprake van privacy is. Zodra je deze exclusieve badkamer instapt, kijk je direct heel ruimtelijk naar binnen. Het douche, bad en badkamermeubel zijn hierdoor bijzonder toegankelijk geworden.

Exclusieve badkamers Barneveld

Het badkamerontwerp, exclusieve badkamer Barneveld, is slechts een voorbeeld van de velen ontwerpen die wij hebben gepresenteerd. Bekijk gerust meer ontwerpen en onze klantreferenties om inspiratie op te doen. Maar misschien heeft u wel een heel specifieke badkamerwens in uw hoofd. Tijdens een persoonlijke afspraak horen wij hier graag meer over. Omdat we maatwerk producten leveren, kunnen we aan veel wensen voldoen. En we vinden het uiteraard erg leuk om voor elke klantwens een unieke badkamer te creëren!

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Goed voorbereid streven naar perfectie, dat is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. De mooiste badkamers komen niet zomaar tot stand. Ik steek veel tijd en energie in het persoonlijk contact om in alle rust de klantwensen helder te krijgen. Daarna deel ik mijn vakkennis en creativiteit om te klantwens te vertalen naar een uniek badkamerontwerp in 3-D. Op deze manier krijgt de klant direct het juiste…

Lees meer