Ontwerp

Gouden kranen

Gouden kranen in de stijlvolle badkamer

De Neolith marmer wandtegel geeft een stijlvol karakter aan deze badkamer.Maar de eye-catcher zijn de gouden kranen. De gouden kranen brengen het accent en geven een luxe uitstraling. De grote lichtgrijze beton-look vloertegels van maar liefst 270 x 120 cm geven optisch meer ruimte en een rustige touch. Het natuurlijke kleurgebruik in deze badkamer zorgt voor een rustig en stijlvol beeld.

Houten badkamermeubel

Het houten badkamermeubel is op maat gemaakt van ons eigen merk DEK-Design. Het houten badkamermeubel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In dit ontwerp is gekozen voor een warme houttint in de kleur smoke. De mooie brede dubbele wastafel biedt aan de zijkant voldoende ruimte voor accessoires. Je kunt deze plek natuurlijk ook gebruiken voor een mooie plant.  De rechthoekige spiegel hangt boven de gehele breedte van het maatwerkmeubel en zorgt voor meer diepte.

Kranen met bijpassende badkameraccessoires

In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie van kranen. Er is keuze uit verschillende soorten materiaal staal of rvs. De afwerking is in mat, glanzend en meerdere kleuren verkrijgbaar. Met de bijpassende douche koppen, kranen en radiatoren maak je het plaatje mooi compleet. Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerontwerpers.

Wees welkom bij De Eerste Kamer Badkamers & Tegels met karakter. Ruim 2000 m2 inspiratie!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer