Ontwerp

Groene Oase in de badkamer

Groene Oase in de badkamer

Om deze groene oase in de badkamer te creëren werd bij elk detail in het ontwerp rekening gehouden. Zodat er natuurlijk voldoende ruimte zijn om planten te plaatsen. In deze groene oase van rust zien we naast planten ook groen marmeren tegels. Daarnaast is gekozen voor stucwerk voor de rustige uitstraling en voor de eenheid is dit groen geverfd.

Doordat het prachtige vrijstaande bad wordt omringt door planten en op een verhoging staat is dit de eyecatcher van de ruimte!

De combinatie van dit groen in de badkamer geeft een iconische en beeldbepalende uitstraling.

Badkamermeubel

Het massief houten DEK-Design badkamermeubel is voorzien van 3 soft-close lades naast elkaar en is maar liefst 250 cm lang. Boven het meubel hangen chromen inbouw wastafelkranen van Hotbath uit de Cobber serie. De grote luxe mat-witte waskommen zijn gemaakt van Quartz gesteente uit de collectie van Jee-O.

De spiegel is voorzien van LED verlichting, touch dimmer en spiegelverwarming en is maar liefst 120cm groot.

Beeldbepalend

De keuze van kranen uit dezelfde serie in de douche, wastafel en bij het bad geven een rustige uitstraling. Het massief houten meubel in de kleur Smoke en de planten zijn beeldbepalend voor de sfeer in deze badkamer. Een groene oase in de badkamer, de ultieme plek om te ontspannen!

Afmeting 519 x 244 cm