Ontwerp

Half vrijstaand bad

Ruimtelijk met een half vrijstaand bad

In dit badkamerontwerp zien we een half vrijstaand bad. Dat is een geweldig mooie oplossing wanneer de badkamer net even wat minder groot is. Want esthetisch ziet dit bad tegen de muur er nog steeds heel ruimtelijk uit. Maar er is nog een voordeel. Omdat het bad aan twee kanten tegen de wand is geplaatst, werkt dit heel plezierig bij het reinigen van de badkamer.

Ook erg leuk om te vermelden!

Deze badkamer is heerlijk compleet ingericht. Want behalve het mooie bad, zien we ook een moderne douche, een zwevend toilet en een stijlvol badkamermeubel. Dit badkamermeubel heeft wel een heel bijzondere plek gekregen. Dit meubelstuk staat namelijk opgesteld voor een raam van een dakkapel. Natuurlijk mogen de badkamerspiegels niet ontbreken. Daarom zijn deze heel vernuftig opgehangen aan het plafond en niet aan de wand (in deze situatie het raam) bevestigd. De spiegelbevestigingen zullen dan ook geen belemmering vormen voor de bediening van de raambekleding. Deze kan moeiteloos worden afgesloten zodat de privacy in de badkamer blijft gewaarborgd en er zorgeloos in de spiegel kan worden gekeken!

Altijd vindingrijk

Wilt u een half vrijstaand bad in de badkamer? Maak gerust een afspraak met één van onze vindingrijke badkamerontwerpers en ontdek of dit ook tot uw mogelijkheden behoort.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer