Ontwerp

Hongaarse punt

Geen visgraatmotief maar de Hongaarse punt!

Als we naar de fraaie tegelvloer kijken in dit badkamerontwerp, zien we geen visgraatmotief maar de Hongaarse punt. Juist op het bovenaanzicht van het badkamerontwerp is het lijnenspel van deze tegels goed zichtbaar. Want in tegenstelling tot de visgraattegels zien we bij de Hongaarse punt dat deze schuin zijn afgesneden in het patroon van een sergeant streep. Daarom liggen de punten strak tegen elkaar en ontstaat er een rechte lijn in het midden van de tegelvloer.

Stijlvol gecombineerd

Naast de inspirerende vloertegels zien we op een tweetal wanden grote keramische tegels met een marmerlook en twee rustige wanden die gesausd zijn met hoogwaardige verf. De kleuren en materialen zijn stijlvol bij elkaar gecombineerd. Hetzelfde zien we overigens ook terug bij de zwarte kranen. Want naast de zwarte kranen komt dit kleuraccent ook terug bij de douchewand, ronde spiegel en de drukplaattoets van het toilet. Aan dit detail is zelfs gedacht door het exclusieve badkamermeubel te voorzien van zwarte handgreepjes.

Voor elke woonstijl een mooie tegel

In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie van tegels met karakter. Uiteraard hebben we ook een mooi assortiment van de Hongaarse punt. Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten. Want voor elke woonstijl is in onze showroom een mooie tegel te vinden.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer