Ontwerp

Ideeën badkamer

Laat u verrassen

Ideeën badkamer nodig? Bekijk dan dit complete badkamerontwerp met verrassende ideeën voor de moderne badkamer! We zien boven het badkamermeubel een strakke wastafel. De ingebouwde RVS kranen in de badkamer passen hier uitstekend bij. Boven het badkamermeubel hangt een verlichte spiegel. Want verlichte spiegels zijn bijzonder prettig in gebruik bij de gezichtsverzorging. Daarnaast zorgt de warme lichtval op de wand voor een huiselijke sfeer.

Vintage maar toch helemaal nieuw!

Naast het badkamermeubel zien we de Vintage designradiator van het merk Vasco. Deze compacte designradiator vormt een mooie onderbreking tussen de rechthoekige lijnen van het meubel, ligbad en de douche. Bovendien voldoet de Vintage designradiator aan de techniek van nu. Het stoere, industriële design brengt ons terug naar de jaren zestig. Dus even een knipoog naar het verleden!

Meer ideeën voor de badkamer!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Dan oriënteert u zich vast op de mogelijkheden. Op onze website hebben we fraaie badkamerontwerpen gepresenteerd en onder de klantreferenties staan veel voorbeelden van gerealiseerde badkamers. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, zodat u alle kleuren en materialen rustig kunt komen bekijken. Wilt u het bezoek combineren met een vrijblijvend advies? Dan adviseren wij u om een vrijblijvende afspraak te maken.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer